tisdag, maj 09, 2006

Bilder

Nu kan jag ladda bilder till bloggen sa fran och med nu sa kan ni aven se vad som hander. Sa har ser en del av stalle ut. Det ar fyra ringar och en javla massa sackar som ni ser. Det finns aven ett gym som vi sallan ar pa eftersom att man inte ar sa sugen pa mer traning vid det har laget. Efter helgen sa har vi inte haft sa mycket lust att lamna lagret (javla taxi fitter) vi hanger mest vid poolen ( ja jag har brant mej lite) och sedan sover man valdigt mycket nar man ar har. Vi har en pase turkisk peber som vi delar upp sa vi har tva per dag sa att vi inte ska do av salta godis bristen... dom har chips har med med smacker som bassilika !!! naaa inte kanske det godaste jag smakat. Naaa ha det bar och kom tillbaka ofta for nu kan jag visa bilder.
PEACE

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni får sluta se så "Marklund" och bondiga när ni är ute på gatan ;) för annars kommer ni bli lurade till nått hus där ni får smeka äldre mäns håriga genitialer.
Nämen ni måste ut och se mer av bangkok, det är en grym stad men man måste vara hård och s'ga bestämt nej ifall dem vill dra iväg med en till nän jävla skräddare i långtbortistan. ta en sväng till nån av de största skyskraperna, ska finnas nån grym sky-bar där. lär ju vara fräckt. ha det bra och sluta slöa på träningarna nu grabbar. bye /Patte