fredag, december 01, 2006

Gran jävel !!!!


Ok mycket här i världen e nytt för mej... Förmågan att ta något seriöst och att klä en jävla gran. När vi var smås så klädde vi granen med mamma och pappa och det blev alltid ett jävla liv. Pappa fixa lamporna eftersom att det var ett par förbannat gammla lampor som bara "han" kunde med (det e lampor... vad kan gå fel), mamma fixade med jul bollarna eftersom att dom var ömtåliga så allt jag och brorsan fixa var mest glitter. Alla i familjen tyckte att dom blåa bollarna va skit fina utom mamma som en jul helt plötsligt sa att dom hade gått sönder och att detta år var det röda som gällde... Jag anar lite "foul play" här !!! hur fan kan typ tio bollar helt plötsligt "gå sönder" på vinden. Har nån jävel varit där uppe och brottats eller lekt fri idrotts stjärna?
I`m on to u Mom!!!!!
Ok nog om dettta. Nu var det alltså dax för Erik att fixa en helt egen gran jävel och inte bara röda pizza kartonger som vanligt. Eftersom att jag inte ville vara gay fixa jag en VIT gran och själv klart blåa bollar... Detta helt för att ta vara på min förlorade barndom eller nått!!!!
Jävla va tid det tog... det ni ser på bilden tog styva timmen och då e inte alla bollar på plats än.
Man måste alltså fixa snöret på bollarna själv och man måste "VIKA UT" granen... Låter det svårt ???? Kanske inte om du e en jul nisse som gör sånt varje år, men det här e min första gång och jag kan inte påstå att dom röda pizza kartongerna ligger långt borta nu !!!

3 kommentarer:

J... sa...

Haha, låter som du haft en trevlig liten stund! Julpynta är ju det bästa!! =) Men tyvärr verkar jag inte kuna se denna bild? Får helt enkelt komma å se den live ist! Längtar! Och, haha, jag kan se du, davve, tom och yvonnY framför mig i julstöket! Underbara!! =) Puss

Niniz sa...

Hejsh!
Jag blir stolt över dig Erik. En julgran!! Kraam

Anonym sa...

oh, jag gillar din julgran, Erik. Den känns väldigt vintrig.. Nice!