fredag, november 05, 2010

Men du ser ju fan inte ut så där !!!!

En ny skrämmande trend har attackerat Internet...
Missvisande Facebook profil bilder har nått Sverige.
Och sitt nu inte där och försök att lossas som om du inte gjort det du också, att medvetet lägga upp en bild på dej själv från 4 år sen när du inte var så fet eller från den där festen där du hade sminkat dej i 10 timmar och belysningen var väldigt låg.
Och du din jävel som photoshopar den där bilden från utlands resan där du faktiskt såg helt ok ut i badkläder borde straffas med evig Linnex på könet.
Varför är nu detta ett så stort problem?
Tänkt dej själv när du träffar den där tjejen som du trodde var en riktig 10:a på dansgolvet. Hennes profilbild visar en solbränd snygg sak med ett leende på läpparna och du har självklart skickat sms till henne hela veckan om att det ska bli kul att träffa henne på krogen. Men vad är det där... Hon kanske var snygg 2004 efter utlands resan till Kreta, men nu har hon inte duschat på en vecka och levt på maxmål och smör i 2 år. Situationen som utstår när hon märker att du minsann är SNYGGARE än din profilbild kan då bli ganska jobbig. Du har då inget val... du måste nog ligga med henne eller fejka Torgskräck och springa därifrån.

Så gott folk innan ni lägger upp den där bilden på dej själv från Sommaren 2005, gå till spegel och fråga dej själv - Ser jag verkligen ut så där ?
Om svaret är JA eller åtminstone 90 % JA så tycker jag du ska lägga upp den där bilden där du ser awesome ut och vara nöjd. Om svaret bäst beskrivs av mitt exempel på bilden ovanför så ber jag dej dunka huvudet i närmaste handfat, hoppa i duschen och hoppa över den där Pizza buffén.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk dig då så lurad man blir av alla tidningar som fixar till alla bilder