onsdag, november 03, 2010

Carl XVI Gustaf – Den motvillige döds robot ninjan

I dagarna släpps boken Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken, en bok som påstår sej avslöja otrohets affärer, olämpliga fester och polis tillslag.
Nu tar jag steget längre och släpper boken Carl XVI Gustaf – Den motvillige döds robot ninjan.
I boken tar jag upp det som dom flesta redan har misstänkt... Kungen är egentligen en hemlig döds robot ninja som jobbar för en hemlig grupp rymdvarelser som sedan länge styrt Sverige från skuggorna med järnhand.
Men vad har du bevis ?

Bevisen är många mina vänner men vi börjar med dom fakta som alla vet.
Har ni har uttrycket "Kungen kan skjuta någon och ändå inte bli åtalad" uttrycket borde lyda "Kungen kan hugga någon på mitten med sitt ninja svärd utan att bli åtalad". Kungen har som ni alla vet en förmåga att inte ha problem med polisen och detta utnyttjas till fullo. Polisen har flera gånger tagit kungen på bar gärning men polisen har inte kunnat röra honom. Hans position ovanför lagen har också andra fördelar... han kan köra hur fort han vill vilket tar mej till nästa punkt.

Han har några av världen snabbaste bilar som han utan problem kan köra hur fort han vill med. Detta använder han när han måste komma undan lagen efter olika mord och när han måste jaga ikapp terrorister.
Kungen är en mästare på sitt döds svärd som han bär med sej på fina middagar och andra tillställningar (se bild). Svärdet används också flitigt när han rensar upp i den undre världen eller förgör Sveriges fiender utomlands.
Har ni någonsin undrat varför Kungen har massa konstiga siffror i sitt namn ?
Förklaringen är att han är robot och XVI är hans modell betäckning.

Boken släpps nästa vecka och det går bra att förbeställa den här på bloggen.
Alla ni som förbeställer bland dom 10 första får även min bok "Du luktar keso och borde avlivas" helt utan kostnad.

1 kommentar:

Kommunist-tant sa...

Vill bara säga att jag är ditt största fan! Älskar ditt bittra nedvärderade sätt att skriva saker på, och din syn på skellefteå och livet. Om man behöver en input på de senaste nyheterna går jag hit!

Tack för att du finns erik!