fredag, juni 08, 2007

Sommaren är här...

Sommaren är här och det innebär att det blir mindre bloggande... Fan va röd näsa jag hade på den där bilden ju!!!! Spenderar dock inte mycket av min vakna tid i solen utan mest på w´s och i nån skabbig tränings lokal... Har även hunnit varit ute i "spåret" ganska mycket.
Idag var det ju studenten och dom små liven ståd och skrek i för stora kavajer och för små klänningar... Sällan har man sett så många som inte klara av att gå i klackar på en gång (sofia du får lära dom). Dom e glada och fulla av liv men snart kommer dom att märka att livet i gymnasiet var så jävla mycket bättre än att "komma ut" i världen (arbetsförmedlingen nästa)...
Nu kommer dom att inte få några pengar (arbetsförmedlingen ju...) och träffa mindre tjejer (onani till canal +) och som grädde på moset (vad e det för ordspråk igentligen) så kommer dom inse att bara för att man har pluggat lite saker så kan man inte ett skit...
Men för all del skrik på ni i era mössor (jag gjorde då det) för ikväll firar ni men imorgon vaknar ni i en nya värld.

Här följer också Erix topplista över saker jag hatar just nu
5: Tanter som inte vet vars dom är... Bion är en våning ner ditt gamla rynkiga fetto!!!!
4: Ung jävlar... som skriker och bajsar som bara ung jävlar kan göra... pepparspray någon?
3: Pollen... inte visste jag att gräs var giftigt... burn it all down I say
2: Jobba med folk som verkligen borde prova charmkurs och LSD... Hur svårt kan det vara.. man säger hej och sedan slänger man på ett leende (jätte fejk men så gör man)
1: Lord of the ring sister... hon e tame fan den otrevligaste muttan man kan träffa...

Peace out biatches

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mutta rent utav? Det var länge sen man hör de det ordet...

Madeleine sa...

HAHAHA.. tillat mej smale.. skont att veta att du inte har forandrats... hur leker livet i skelleftea.. snalla ge mej natt bra skvaller.. ah vem ar det som inte ar trevlig och inte ler?.. ge mej allt smaksigt du har.. :D a glasfrukter, potatis kyrkor, och smakaakor.. dom sviker inte?..