onsdag, juni 13, 2007

There pure EVIL

Under det söta leendet och det söta gurgglet döljer sej något annat... Något onskefullt som man bara ser i japanska skräck filmer (ja jag blir rädd av dom). Och jag börjar misstänka att dom är ute efter mej... hur förklarar du annars att det nästan vilken dag som hels finns mins fem barn vagnar på w´s och inte nog med det !!!! Jag ser nya ploppa upp i folks maga överallt just nu... (Vet inte killar bättre än att sikta nån annanstans) Här följer Min guide för att överleva en baby attack.

-Håll för öronen, babys har en förstärkare plaserad i halsen och kan vilken sekund som helst skrika så hög att dina trummhinnor spängs och du snabbt kan tappa medvetande (och då äter dom upp dej ju...)

-Precis som T-rex i jurasic park så reagerar babys på ljud och rörelse... och av nån konstig orsak gillar dom gafflar!!!! Lösningen blir att stå helt stilla och undvika att ha byxorna fulla av bestick

-Babys har en gasfrabrik i sin tarm och kan när som helst släppa lös mer onska än min bror full av ägg... tack och lov har mödrarna försett ungen med en smart manick kallad "blöja" som kan tillfälligt stoppa attacken... problemet är bara att mödrarna fick lämmna delar av sin IQ på BB så var berädd på att hitta blöjan lite varstans... Lösningen är enkel... Krypskyttar!!!!!

-Barn har en inbyggd "nu ska du vara tyst" radar vilket gör att dom vet precis när det e dax för skrik.... Bröllop, café , resturang , buss och barmitzvas... här finns bara en lösning... krypskyttar igen.

Ja vad ska man säga världsklass... eller kan man säga som tanten som skulle prata engelska med sin vän från spanien
-This i devils kaka and this is kladd kaka dooooo uuuuu know what that is ?

Inga kommentarer: