söndag, juni 15, 2008

Nya ansikten samma idioter...

Vi går hem från bio söndag kväll och ser ett gäng idioter sätta upp dom här grejerna...
Det är helt enkelt ett gäng smyg nazis som sätter upp en reklam för en lite nedtonad nationalistisk sida på nätet. Jag stirrar på killarna som slutar klistra med tappetklistret medans jag och Nina går förbi för att sedan fortsätta när vi gått runt hörnet. En sida av mej vill bara slå dessa små nazis i huvudet med en pall... Men en annan sida ser att det helt enkelt är ett gäng bleka nördar med dålig hy som troligtvis aldrig kommer få ligga. Att låta dom leva sina liv är helt enkelt straff nog !!!!
Näää bry er inte om dom små nollarna som klistrar klistermärken och lämnar foldrar i din brev låda, det är ju synd om dom små liven.

Jag funderar starkt på att starta en fond till förmån för ungdomar som är medlemmar i nsf/nordisk.nu och andra rasistiska grupper. Pengarna kommer gå till hudvårds produkter och riktiga skor... inte dom där fula kängorna som inte kan vara bra för fötterna.

Ge ditt bidrag, stöd DU ÄR EN BLEK LITEN JÄVEL UTAN FÖRMÅGA ATT TÄNKA fonden

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nä men Nutte då.. Lycka till med träningen mr vale tudo-fighter.

Sällan läst sådan smörja av en så självgod människa.

Prova att rösta på ngt annat än sossarna och vänstern och ut i skogen och hugg lite ved istället för att servera oss som önskar-att-vi-var-flashiga-och-bodde i-sthlm, en macchiato!

Jag är ledsen, försökte länge tänka att det här är skrivet av en skön kampsportskille, men du är bara en självgod insnöad norrlänning som skryter i förbigående om blessyrer från sitt hårda liv och äe måhända rolig för den som redan känner dig.

Men vi alla växer upp!

Anonym sa...

Om det betyder att man är mer vuxen om man stöder den typen av tankar som Nationalsocialister står för så hoppas jag att jag aldrig blir vuxen, den typen av människor som`" jag bloggar inte" verkar stå för skulle kanske läsa lite historia och lära sig hur djävla dumt hela skiten som hände på 30-40 talet verkligen var. Man ska ALDRIG och jag menar ALDRIG axceptera människor som Hoppar på minoriteter som Homosexuella och Zigenare, sådant får aldrig bara passera, det har hänt och det lidande som det medförde är helt enkelt obeskrivligt. Tänk med hela djävla skallen, bloggen är ironisk men jag stöder allt som är skrivet. Sysslar också med Kampsport