måndag, april 21, 2008

Den självtagna facebook/blogg bilden

Detta blir mer och mer vanligt i dagens sammhälle så här följer Eriks totala guide för att lyckats med den självtagna bilden som endå ser ut som nån av dina "vänner" tagit...

1:Den spontana jag är svår/ snygg blicken. Viktigt här är att puta med läpparna så där sexigt och se så där lagom tuff ut i blicken. Ofta måste du öva på detta eftersom du igentligen inte ser ut så här alls !!!!

2: Den utsträckta armen. Uppenbarligen för du inte sträcka ut armen allt för mycket för då syns det att du tagit bilden själv. Här är lösningen helt enkelt att ta bilden lite mer upp ifrån och bara ta med en del av din egen axel... Detta kan kräva lite omtagningar för att bilden ska se spontan ut. Du vill ju få alla att tro att det är någon av dina "vänner" som helt enkelt sa -Wow va snygg du är får jag tvärt ta en bild på dej med DIN egen mobil kamera för det är ju sånt vänner gör ti hi hi !!!!!

3: Bakgrunden. ska helst vara enfärgad så det är svårt att se var du är och vad du gjorde när kortet togs. Vanligt misstag är att ta kortet i din soffa eller vid din dator där alla vet att ingen vill hänga med dej för du är så jävla deppig och konstig nu för tiden.

4: Coola accessoarer och svart vit i nödfall. Viktigt här är att ha coola mössor kepsar och annat som du aldrig har på dej så alla tror att du är jätte tuff och spontan. Skulle bilden göra att ditt osolade arsle skulle se blek ut (vilket du är din soffliggare) så är lösningen inte mer smink (är du tjej har du nog ett ton smink på dej redan) utan att göra bilden svart vit. Detta ger även ett lite mer deppigare intryck som får dej att verka coolare !!!!

Andra saker att tänka på är ju att inte använda flera av dessa kort på samma ställe utan dela upp dom på blogg, facebook och din msn bild... Nybörjar miss är att lägga in massa bilder på dej själv på facebook och sedan "taga" dej själv på alla kort vilket innebär att när folk kollar bilder på dej kommer dom se 10 bilder av exakt samma min men andra kläder.
Lycka till nu och kom ihåg att det är viktigt att ha sånna här bilder så folk tror du har vänner, är tuff och självständig...

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack, nu vet jag hur jag skall göra =) Det här måste vara bästa/roligaste bloggen på nätet.