söndag, februari 21, 2010

Sup mej snygg... det går inte !!!

Mannen har gjort sista timmen på jobbet, han stämplar ut och beger sej ner på stan för att köpa en cool skjorta på dressman och ett par alldeles för tighta jeans på rea. Han går hem duschar och sprayar på sej en halv burk av nån billig hugo boss parfym han köpte i grekland 1995... Nu fattas bara att dricka några öl i sin ensamhet för att sedan bege sej ut på krogen. Han vaxar håret med 203 kg dax hårvax och beger sej av. Väl framme på korgen beställer han en "redbull Vodka"... jävligt stark och blickar ut över dans golvet. Fan i kväll fanns det ju ett helt gäng med fina honor på golvet. Han spänner biceps och rör sej sakta mot flocken, likt ett lejon på jakt letar han svaga individer som inte kommer klara fly från hans charm och uppknäppta skjorta... (skit full alltså)
Men här begår han ett klassiskt misstag... Han har druckit för mycket och attackerar automatiskt den tjejen som har kortast kjol och högsta klackar. Hans öl förgiftade hjärna stirrar sej blind på detta stycke översminkade kött och när en vanlig person hade blivit varnad av den delen av hjärnan som forskarna kallar "Hon är ful som ett kadaver" frontal loben kan han snällt bjuda henne på en drink...
Även om disco lamporna inte döljer det faktum att hon ser ut som hennes ansikte brunnit och någon försökt släcka branden med en påse skridskor jobbar han vidare på att försöka få hem henne till sin lilla etta på Anderstorp.

När så äntligen avtalet är slutet och det ska beges mot ofantligt dåligt och illaluktande samlag i en gammal säng från Jysk ger mannen Bartendern (jo han är jag) en blick som mest kan beskrivas som "kolla vad jag har som inte du fick"... Bartendern känner igen blicken, det är samma blick som Jonas gav honom när han hade fått en ny cykel i 5:an.

Mannen hämtar sin jacka i garderoben och går sakta hemåt... helt ovetande om ångesten som väntar när han vaknar, en ångest som mest kan jämföras med ett avsnitt av Så ska det låta.

Inga kommentarer: