måndag, oktober 29, 2007

Mortal Kombat

Story Line: Världens 7 bästa fighters bjuds in till Turneringen Mortal Kombat där kamp till döden gäller. Den fighter som står kvar sist kommer att möta förra årets mästare "Barnvagns Unni" i en kamp till döden.

Info om fighters:

Johnny Cage- En kille med alldeles för stora design brillor som kan gå ner i split och slå folk på könet. Han har tidigare sökt till Big brother men nu är det Mortal Kombat som gäller

Kano - En killen med ett laser öga och massa metal i ansiktet som ser jätte arg ut eftersom han tvingats lyssna på e-types nya singel

Sub zero - En Kall ninja med förfruset kön och fin blå kjol. Han är mästare på fryst mat och hans förfester har aldrig jummen öl.

Erik Marklund - Pro wrestler från skellefteå som kan knäcka en Bure burgare på under minuten. Har svårt för skrikiga barn och block flöjt... Speciellt i kombination (jo det har hänt)

Raiden - En kille i cool hatt som kan skjuta el och skrika högt... Jobbar som service tekniker på skellefteå kraft

Bosse Ringholm - Politiker som lyckades trolla bort allt som mma byggt upp och såg till att kampsport fick tillbaka "karate sparkar mot huvudet" stämpeln. Han sysslar nu mest med onani och förstoppning.

Scorpion - Gul Ninja som vill att folk ska "komma hit". Han har en underbar sångröst och vinner alltid i singstar.

Inga kommentarer: