tisdag, augusti 09, 2011

Ögonläkare workingflair... nääää

I bartender yrket lever man mycket på dricksen och för att få dricks som kille måste man erbjuda bra och snabb service men också underhålla gästen lite eftersom den tvingats titta på ditt bleka arsle i några minuter innan hon/han/älgen kan återgå till dansgolvet med en drink i handen. Då finns det något som kallas "working Flair" vilket enkelt är att trixa lite med flaskor och shakers utan att tappa arbetstempo. Måååååååånga bartenders gillar inte den här arbetsstilen men enligt mig SKA vissa grejer finnas med bakom baren och om man klarar enkla grejer utan att tappa tempo ser man mycket mer proffsig ut och dricksen ökar snabbt... man gör dessutom gästen glad viket inte många alls gör bakom baren.
Nu till min tanke... varför kan man inte få dricks inom andra yrken om man använder "flair" genom att kasta omkring lite grejer ?
Precis det SKA gå !!!!

Men som en liten varning följer här min lista över yrken man INTE ska trixa i

Ögonläkare: Ögonläkare söver ofta inte sina offer och det sista du vill se är att läkaren flippar skalpellen innan han ska gnugga bort ditt öga. Och om du inte kan se är det svårt dricksa i drickshinken.

Dagisfröken: Känns kanske inte som den bästa grejen att jonglera med barn och det är förbannat jobbigt förklara för föräldrarna varför du kände att det vore kul att kasta en "flat behind the back" med lilla Lisa om du misslyckas. Och dessutom har ju inte barn några pengar så även om dom gillar din show kommer du max få en bit lego och en halväten limpa i dricks. Barn är dessutom jävligt feta nu för tiden eftersom deras föräldrar bara matar dom med skräp och tv.

Snickare: Här är gränsfall men vad du än gör ge fan i spikpistolen !!!!!

Präst vid begravningar: Nej nej nej helt fel forum

Präst vi dop: Nej vi jonglerar och showar inte med spädbarn heller...

Kurator: Om du tror det hjälper så visst men jag tror inte det...

Så hoppas ni lärt er något nu.



1 kommentar:

Anonym sa...

Ha Ha Ha vad du är rolig!!!