måndag, augusti 18, 2008

Oj vilken fin liten kisse...

Bara en snabb fråga till den numera ganska döda mannen....
Vad trodde du skulle hända?
Trodde du att krokodilen (en av dom farligaste djuren i världen) skulle bli jätte glad av att du klappade den och sedan vilja bli din bästa vän i hela världen.
Trodde du den skulle bjuda på glass?
Jag kan faktiskt bara konstatera att du uppebarligen aldrig sett discovery... Efter som var femte jävla minut får man se en krokodil slita något djur i stycken. Jo det är säker din satans trög lök den finns INGA tama krokodiler som vill bli klappade av ett fyllo... det finns bara stora krokodiler som tycker du ser ut som ett MAX mål med plus meny !!! Om krokodiler var snälla och ville bli klappade skulle det inte finnas typ 50 skräckfilmer med krokodiler och Krokodil jägaren skulle bli utbyt mot den där jävla bezzerwizzern från Mannen som talar med hundar.
-You see when you enter a room you need to take command and show the crocodile whos i charge.. följt av en massa shhhhh ljud...
Klick tillbaka till verkligheten och Cesar ligger död i krokodilens mage precis som du gör just nu...

Så för alla som har svårt att läsa kommer här en snabb LATHUND

Små söta katter KAN du klappa, stora elaka krokodiler med en käke full av tänder och som kan slita av en arm på två sek... INTE klappa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka!! Har saknat din enorma bitterhet som bara du bemästrar. är ju beredd att hålla med att, stoppar man ner handen i en köttkvarn så blir resultatet samma varje gång= inte bra!!

Anonym sa...

Det var nog ett sånt geni som var stolpe i fotbollsmatcherna i skolan också, och "kompisarna" träffade alltid stolpen. ;)

Anonym sa...

Berusad var mannen enligt artikeln. Hur satans packad då ?